FAQ – vaak gestelde vragen

Hoe kan ik een fotosessie boeken?

Fotosessies kan je boeken via email krist@fotografiekrist.be of via telefoon 0473/274814. Laat ons weten welke soort sessie je wenst te boeken? Studio-, communiesessie-, gezinsreportage,… Ook met hoeveel personen en welke leeftijd. Zo kan ik me voorbereiden voor de sessie.

Wanneer boek ik het beste?

Hoe sneller hoe beter! Zo ben je zeker van je plekje. Dit is heel belangrijk tijdens drukke periodes zoals kerst-, communie-, huwelijksseizoen. Last minute is het niet altijd mogelijk om een sessie in te plannen.

Waar worden de foto’s genomen?

Heb je een leuke locatie ingedachten? super, indien niet, neem gerust een kijkje op dit blogbericht :
https://www.fotografiekrist.be/top-10-locaties-voor-communiefotos-in-west-vlaanderen/
Verplaatsingskosten dichter dan 35km rond Menen zijn inbegrepen in de prijs van de sessie.

Wanneer wordt er betaald?

Bij het vastleggen van een datum wordt er een voorschot gevraagd van 50€. De rest wordt dan betaald na de sessie. Dit kan cash of met de smartphone via payconnic.

Hoe lang duurt een sessie?

We lopen rond op de locatie en amuseren ons te pletter, tussendoor maak ik foto’s. Ik voorzien 60 a 90 min per kind.

Wat als het slecht weer is op de geplande datum?

Bij een sessie op locatie zetten we meteen 2 data in de agenda. De dag voor sessie stuur ik zowiezo een reminder. Mocht het dan een twijfelgeval zijn, bv wegens regenverwachting of veel wind, bekijken we samen met de klant of we voor de 2de datum gaan. Door het vastzetten van een 2de datum moeten we de sessie dan ook niet te lang uitstellen.

Hoeveel foto’s zijn er inbegrepen?

In het standardpakket van een sessie zijn 15 afgewerkte foto’s inbegrepen, het is mogelijk om extra foto’s aan te kopen.

Wanneer krijg ik mijn foto’s?

De foto’s van een studiesessie of locatiesessies zijn gemiddeld na 2 a 3 weken klaar. Als jullie de foto’s voor een bepaalde gelegenheid nodig hebben, gelieve dat voor de sessie te laten weten. Daar houden we dan rekening mee om een datum vast te leggen.

Kan ik mijn foto’s zelf afdrukken?

De foto’s van uw sessie kun je via de galerij in de hoogste resolutie downloaden. Hou er rekening mee dat goedkopere labo’s de foto’s vaak zelf nog bewerken waardoor de kwaliteit merkbaar minder is. De afdrukken die u bij ons aankoopt worden bij een hoog kwaliteitsvol labo besteld en dit aan sterk concurrerende prijzen.

Kan ik later nog bestellingen plaatsen?

Dat kan zeker, de foto’s blijven 3 maanden staan in de online galerij. Daarna blijven de foto’s nog bewaard in onze archieven. Voor het opnieuw opvragen van deze bestanden vragen we een kost van 25€.

Hebben jullie ook cadeaubons?

Jazeker, cadeaubons zijn een leuk cadeau om te geven en om te krijgen. De waarde van de bon is vrij te kiezen. Normaal zijn de cadeaubonnen een jaar geldig maar wegens de corona zijn de cadeaubonnen uitzonderlijk langer geldig.

Wat trekken we aan voor een fotosessie?

Draag vooral iets waar je u lekker in voelt maar probeer ook af te stemmen op elkaar. Vermijd ook drukke prints en donkere kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek een Sessie