Corona in Beeld

Zelf een horecazaak in Menen?
Geef me gerust een seintje en ik kom gratis bij jullie een reportage maken

O’Hazar

Ik had een actie gezien van alle kappers en een fotograaf in geluwe.Het was een fotoreeks in de studio, ludiek bedoeld met een eindejaarsactie aan gekoppeld. Daardoor ben ik gaan denken om ook iets te gaan doen. Alle kappers in Menen gaan fotograferen is moeilijk, aangezien het er meer dan 40tig zijn.

Tussen kerst en nieuw ben ik 3 kappers gaan fotograferen, in eerste instantie vrienden die ik ken. Toen zag het er naar uit dat de kappers vanaf 15 januari terug open zouden kunnen gaan maar zoals de cijfers nu zijn, vrees ik dat het nog even zal duren.

Dus zal ik mijn actie verder zetten en niet alleen kappers gaan fotograferen maar ook andere getroffen handelaars , zoals enkele restaurants of cafés.

Ik maak enkele beelden met mondmasker op, met de bedoeling om duidelijk te maken, dat ze vol ongeduld zitten te wachten op de klanten die mogen terug keren. Daarnaast heb ik ook een aantal foto’s gemaakt die ze zelf kunnen gebruiken om reclame te maken op Social Media.

Zelf ben ik fotograaf in bijberoep, ik maak gezins- /communie- en huwelijksreportages. Ik moet er niet van leven. Maar ik kan mij voorstellen, als je uw kostwinning niet kan uitvoeren door de coronamaatregelen dat het lastig is. Zeker als er momenteel weinig vooruitzichten zijn. Langs deze weg wil hen een hart onder de riem steken.

Artikel Krant van West-Vlaanderen

Kapper Henk

Kapsalon PUUR

Kapsalon Fay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek een Sessie